B1- fortsättning

Jag funderar en hel del på hur det här med olika kosttillskott egentligen fungerar. Hjälper B1 komplextabletterna tillsammans med magnesium mot skakningar och trötthet? Hjälper omega 3? Jag fortsätter och äter de här tillskotten varje dag och, faktiskt; jag upplever att jag blir mindre trött och det håller i sig. Visst, jag måste fortfarande vila varje dag men den minskade tröttheten gör att jag kommer iväg till sportklubben och orkar träna fyra eller fem dagar i veckan. Jag blir piggare och det gör att jag orkar laga middag – förhoppningsvis är det en positiv spiral där träning, kosttillskott och lagad mat samverkar. Det känns extra bra som motpol till de perioder då jag har varit så trött och utmattad att jag inte orkat med så mycket och jag har fått nöja mig med att träna hemma. Det har varit enormt frustrerande för mig eftersom jag är van vid att vara igång hela dagen, både på arbetet och fritiden. Under många år har tränat sju dagar veckan och mått oförskämt bra av det.

Nu hoppas jag på att den här positiva spiralen håller i sig. B1 komplextabletterna, magnesium och omega 3 kommer jag definitivt att fortsätta med. Och kanske, kanske är jag på rätt väg för att kunna må så bra som möjligt. Jag är medveten om att svackor kommer men jag vill njuta när det känns som något är rätt.

2 thoughts on “B1- fortsättning

  1. B-vitamintillskotten har hängt med mig ett tag, tror att det är de som håller mig på G (tro kan försätta berg och måste man vara på en nivå som kräver tillskott?) Men livet är ju som sagt något som förändras från gång till annan, så vad gör det vad andra tycker? Om det hjälper dig, så fortsätt! Alla har vi olika kroppar och därmed olika kemiska fabriker vi lever med. 💞

    1. Precis så tänker jag ❤️ allt är individuellt och funkar det; fortsätt. B12 har jag kompletterat med länge och där kom en markant förbättring efter en vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *