Läs, lyssna och beställ ditt exemplar

Pris 198:-
Mjukband
FSC-märkt (miljömärkt)
19 cm x 13 cm
192 sidor

Släppt 6 augusti 2021

Parkinson Power - Tio kvinnor berättar

Till synes små förändringar sker. Förändringar som skaver, som får dig att känna att något är fel. Förändringar som är lätta att bortförklara – i början. Förändringar som smyger sig på utan att du märker vad som händer.

Men plötsligt en dag snubblar du på promenaden, kan inte skriva på en vanlig white board och strecken du ritar på pappret blir inte längre raka.

Du är kvinna, mitt i livet, med arbete, familj, fritid och full av planer för framtiden och du misstänker att något är fel. Men du misstänker inte en kronisk neurologisk sjukdom där den vanligaste bilden är en äldre, skakande, ensam man med rullator.

Boken presenterar vad som händer tio yngre kvinnor som utan någon förvarning får diagnosen Parkinson. Kvinnorna delar med sig i boken av hur deras liv påverkas, både privat och på arbetet. Det är en omvälvande diagnos och kvinnornas berättelser skiljer sig åt.

Läs om likheter och olikheter i hur sjukdomen yttrar sig, hur livet påverkas, vem man berättar om diagnosen för och hur man anpassar sig till sin nya situation.

Författarintervju

Så här gör du när du beställer

Du kan beställa boken direkt från shopen och betala via klarna. 
Föredrar du Swish eller BG, fyll i formuläret på sidan och använd ett av betalsätten.

Om du vill få boken signerad av författaren finns möjlighet att skriva tankar kring detta i meddelandet när du beställer. Skriv till vem du vill få boken dedikerad och övriga önskemål i rutan “ANTECKNING”.

Vill du  ge bort boken i present och vill att vi skickar den direkt? Skriv dina önskemål i rutan “ANTECKNING”, när du betalar, med fullständigt namn och adress till mottagaren av din gåva. Det är också här du skriver dina önskemål om du vill ha med en personlig hälsning från dig till mottagaren av gåvan.

Belopp att betala inkl. frakt: 258 kr

(Boken kostar 198 kr och frakten 60 kr)

I meddelanderutan får det plats 50 tecken. Skriv ditt namn och e-postadress samt 
Parkinson Power – Tio kvinnor berättar
VIKTIGT: Tänk på att när du har betalat fyller du antingen i formuläret eller skickar ditt namn och adress via e-post så att jag vet vem du är och kan skicka boken till dig.
Skicka e-post till: cecilia@parkinsonpower.com
Skriv även i mailet att du betalat och eventuellt övriga önskemål om exempelvis signering av bok.

Om du önskar köpa flera böcker vänligen maila dina önskemål till: cecilia@parkinsonpower.com så återkommer Cecilia med en offert

Betala med Swish eller BG: Fyll i formuläret

Din bok är reserverad när den är betald: 198 kr +  frakt 60 kr (258 kr).

Du kan betala med Swish eller BG.

Swish: 1231 344 969
BG: 5586-4748

Ange ditt för- och efternamn och skriv: ”förbeställning”

Fyll i dina uppgifter i formuläret:

Lämna din e-post så att du kan bli kontaktad vid behov.
Önskemål vid signering
Namn och adress dit boken skall skickas.

Läs mer på Lassbo förlag

Boken är utgiven på Lassbo förlag. Besök gärna författarsidan och läsa om mig och boken. Där kan du också läsa om förlaget